BEST WESTERN HOTELS DUTCH E-GIFT VOUCHER

Product Id : 29628
Foreign Denomination :

As this is a corporate voucher, we will deliver the voucher within 24-72 hrs to your email id.

Description

Best Western Hotels, Hotels met Persoonlijkheid

Op zakenreis of een familievakantie? Een stedentrip of rondreis? Gelegen op de meest prachtige rustieke plekjes of middenin het hart van een bruisende stad: Elk hotel verenigt de charme van de ‘couleur locale’ met de kracht van het merk Best Western. Ruim 4000 hotels in 100 landen wereldwijd verwelkomen u graag!

Best Western biedt u:

 • Zakelijke reizen met alle bijkomende voorzieningen
 • Voordelige gezinsvakanties
 • Luxe bestemmingen

    Best Western Travel Card: De Best Western Travel Card is het ultieme cadeau voor iedereen. De Best Western Travel Card is op te waarderen vanaf 10 euro en kan worden ingewisseld bij alle Best Western hotels wereldwijd. De kaart is beschikbaar in diverse valuta (waaronder Euro’s, US Dollars, Britse Ponden, Zwitserse Francs, etc.). U kunt de kaart zien als Best Western betaalmiddel, waarmee u alle diensten die een Best Western hotel u biedt, kunt afrekenen. Voor meer informatie over de Travel Card verwijzen wij u naar http://travelcard.bestwestern.com


Terms & Conditions

Xoxoday team may request for valid id proof (Pan, Voter Id, Driving License or Aadhar) if the order values exceeds more than Rs.5000. This is just a safety measure to avoid any fraudulent transactions.

 • Het is mogelijk om bij een betaling meerdere kaarten te gebruiken.
 • Het resterende tegoed op de kaart is onbeperkt geldig.
 • Indien het tegoed op de kaart onvoldoende is, betaalt u het resterende bedrag contant, met pin of credit card bij.
 • De Travel Card dient als betaalmiddel voor alle aangeboden services in alle Best Western Hotels wereldwijd. Voor diensten in het hotel die niet in het bezit of in het beheer zijn van het Best Western hotel kan de Travel Card niet gebruikt worden.
 • Travel Cards kunnen niet gebruikt worden voor reserveringen via externe reserveringskanalen van online travel agencies, reeds aanbetaalde reserveringen via online travel agencies en/of faciliteiten en services van derden in Best Western hotels.
 • Travel Cards kunnen enkel in de hotels ingewisseld worden en kunnen niet gebruikt worden voor online betalingen via de Best Western websites.
 • De volledige voorwaarden kunt u inzien op http://travelcard.bestwestern.com

How & Where To Use

1. Boek uw verblijf via onze reserveringscentrale, per e-mail of rechtstreeks bij het hotel

2. Toon uw voucher bij check-in

3. Betaal met de voucher bij check-out

Check Balance

check here